Jump to content
Siders Romania is a community founded on the social aspect of gaming. We started as a group of friends and slowly we want to expand into a big community with many friends. We always valued the joy of playing games with others and overcoming challenges together over sitting behind a pc toiling away, alone.

Join Our servers

 • Briefing
  See our most important announcements

  • flrn

   Regulament general Siders MultiGaming   10/20/2017

   Nu sunt admise pe forum mesaje și cuvinte, link-uri sau imagini obscene, vulgare, cu orientare sexuală, instigatoare, amenințătoare, rasiste, discriminatoare sau de altă natură, care să jignească sau să umilească utilizatorii forumului. Înainte de a crea un topic, folosește funcția de "search" , vei găsi răspunsul mult mai rapid. Avatarul și semnătura nu trebuie să conțină imagini vulgare. Nu scrieți cu CAPS LOCK. În limbajul internetului se înțelege că țipați. Nu faceți dublu-post, când va fi cineva disponibil veți primi răspunsul. Încercați să folosiți limba română în mod corect. Nu sunt acceptate scrieri de genul "tz","sh", "k" etc. Nu aveți voie să folosiţi avatarul / semnătura altui user fără acordul său dacă imaginea este modificată / editată de el sau pentru el. Atâta timp cât alt user o poartă, trebuie acordul lui. Furtul topicurilor, template-urilor, imaginilor (userbar-uri, ş.a,) sau a altor lucruri care aparţin acestui forum este interzis. Nu aveți voie să faceți reclamă la alte comunități sau site-uri de divere feluri. Regula se aplică și în cadrul mesageriei private. Warez-ul este interzis. Mai exact, nu aveți voie să postați link-uri spre resurse ilegale, sau discuții, gen hack / serial key-uri/ keygen-uri / crack-uri. Este interzisă postarea de discuții care nu au legătură cu subiectul. (off-topic). Este interzisă folosirea abuzivă a emoticon-urilor în posturile făcute. Folosiți funcția "REPORT" dacă întâlniți un mesaj care încalcă regulamentul. Poate fi folosită și în cadrul mesageriei private.   Staff-ul Siders își rezervă dreptul de a modifica, revizui, completa aceste reguli, fără notificarea prealabilă a membrilor, în orice moment.
 1. Categoria principala

  1. 633

   Avizier

   Secțiunea principală a forumului. Pentru probleme/întrebări legate de forum/server; anunțuri legate de forum/server și/sau viitoare proiecte ale comunității.

   1. Anunțuri
   1. Propuneri
   1. Prezentare
   1. Aplica pentru grad
  2. 32

   Asistență servere

   Dacă deții un server și dorești DNS și categorie poți face o cerere; dacă ai deja un server în comunitate poți cere ajutorul membrilor și al staff-ului nostru care o să ofere ajutorul în limită cunoștiințelor.

   1. Cerere DNS
   1. Asistență tehnică
   1. Forum management
 2. Servere publice

  1. 11
  2. 232
  3. 156
 3. General

  1. 748
  2. 157

   Design

   Categorie dedicată celor pasionați de editat și membrilor care își doresc un profil estetic, bine definit și creativ.

   1. Provocări
   1. Creații
   1. Cadouri
   1. Cereri
   1. Resurse
  3. 300

   Social

   Socializarea este punctul forte pentru dezvoltarea ta ca om în societate, îți punem la dispoziție o gamă largă de secțiuni prin intermediul cărora ne putem cunoaște. De asemenea, discuții legate despre melodia sau filmul preferat dar și mini joculețe în interiorul topicurilor.

   1. Discuții libere
   1. Multimedia
   1. Timp liber
  4. 0

   Magazin virtual

   Un magazin virtual, magazin online sau magazin electronic (e-shop), este un website de comerț electronic destinat vânzării de produse și servicii.

   • No posts here yet
IPS Skin designed by HaLoGeK
×